Tjänsten tillsatt

Vasco AB växer och söker idag en medarbetare till produktionsavdelningen i Fjällbacka

Vasco AB är ett familjeföretag som idag har 11 anställda. Vi är ett kemiskt-tekniskt företag som producerar t.ex. fordonsrengöringsmedel, rengöringsmedel för industriellt bruk och hemmet. Golvvårdsprodukter och olika hygienprodukter. Vi producerar även kemiska produkter som används inom patologin. Våra kunder finns främst i Sverige men även ute i Europa och i Syd Korea. Vårt dagliga arbete är att producera produkter för våra kunder och det är viktigt för oss att kunderna känner en trygghet med vårt samarbete. Det är även spännande att få utveckla nya produkter ihop med befintliga och nya kunder.

Vi söker dig som är ansvarsfull och drivande. Du gillar att arbeta självständigt men har även lätt för att arbeta i grupp och vill bidra till fortsatt gott samarbete. Du är flexibel och ser nyttan med ordning och reda. Du är positiv och ser möjligheter istället för problem. Ett stort plus är även intresse för kemi, tekniskt kunnande och viss data vana.

Dina arbetsuppgifter kommer att vara varierande och bestå bla av tillverkning av produkter, fylla och paketera produkter, truck-körning, vara med och planera dagen/veckan. Du skall vara självgående och kunna planera ditt arbete på ett bra sätt. Har du t.ex. inte ett truck-kort så erbjuder Vasco denna utbildning.

Hos oss på Vasco har du möjlighet att vara med att påverka ditt arbete och ta del i företagets arbete framåt. Som din chef uppskattar jag att du är kreativ och vill vara med i vårt arbete att bli ännu bättre. Alla anställda har en viktig roll hos oss på Vasco och alla har sina ansvarsområden men ibland får man göra en insats inom andra områden och ge varandra en hjälpande hand.

Om du känner igen dig som person, kanske inte på alla punkter men i det mesta, och tycker att detta låter intressant så ser jag framemot att få höra ifrån dig.

Maila personligt brev/ansökan till
lotta@vasco.se

Lotta Kristiansen