• Har du en idé till ny produkt?

    Kontakta oss på Vasco redan idag!

Utveckla med oss – Private label

Går du i tankarna att du skulle vilja utforma ditt egna varumärke? Din alldeles egna serie av exempelvis lokalvårdsprodukter eller kanske bilschampo. Kom då till oss!

Det du behöver är en idé, lite tankar på hur ditt medel ska fungera så kan vi hjälpa till med att ta fram receptet åt dig. Vill du ha en speciell doft? En speciell egenskap?  Vi arbetar tillsammans för att se om din ide/dröm kan bli verklighet ihop med oss.

Tillsammans hittar vi receptet till just din serie, din produkt. Vi jobbar med full sekretess så du kan lita på att just ditt recept förblir ditt. När din produkt är framtagen och du känner dig nöjd fortsätter vi i vår Private label process där vi hjälper dig att få ut din produkt till slutkund.

Vi har lång erfarenhet av utveckling och produktion av rengöringsmedel, hygienprodukter och andra produkter som t ex olika limtyper, vax emulsioner, gödningsmedel.

Vi hoppas på att bli en del i att kunna förverkliga just din framtidsvision.

Kontaktnät

Vasco besitter ett stort nätverk av leverantörer och samarbetspartner. Säkerhetsrådgivare, branschorganisation, fackförbund, kemikalieinspektionen, läkemedelsverket, tillsynsmyndighet, länsstyrelsen, Tanums kommun, Rambo, E&Y och andra kunniga som hjälper oss att driva en seriös och kreativ verksamhet inom kemiska produkter.

Lagar och klassificering

Vi har god kunskap om lagar och krav som gäller i Sverige och andra länder. Vi hjälper dig även med klassificering av produkten. Läs även mer om detta under Logistik