Lär känna oss på Vasco AB

Kemisk-tekniskt företag beläget i Fjällbacka, Tanums kommun

Vi på Vasco är mycket måna om våra kunder. Våra tre ledord är, flexibilitet, engagemang och kunskap. Dessa tre ord styr vårt dagliga arbete och vi arbetar ständigt med att hålla oss uppdaterade när det tex gäller nya lagar och förordningar. Det är viktigt att du som kund känner trygghet i det arbete vi gör.

Vi stöttar våra kunder i allt de kan tänkas behöva och har en öppen kommunikation. Nya uppdrag är något som vi verkligen tycker är spännande och vi tar oss gärna an nya utmaningar och nya projekt. Kvalitén är mycket viktig för oss. Känner vi att ett uppdrag eller projekt inte passar vår verksamhet så har vi en dialog med kunden om detta. Allt för att kunna leverera den kvalitet och resultat som kunden önskar.

Alla på företaget har stor kompetens och kunskap i sitt arbete. Vi är mycket noga med att alla ger minst 100% i alla projekt och till vår hjälp har vi även ett stort och brett nätverk med leverantörer, myndigheter, och andra samarbetspartners som stöttar oss i vårt dagliga arbete.

Vi vill att alla våra kunder ska känna en trygghet i att arbeta med oss, därför sköter vi tex all administration själva.

Alla kunder är lika viktiga för oss, stora som små. Vår personal är engagerade och vi vill ge just dig det bästa.

Så välkomna till oss på Vasco AB.