Välkomna våren

Stora och krävande arbeten blir så mycket bättre med bra produkter från Vasco!

Tjänsten tillsatt

Vasco AB växer och söker idag en medarbetare till produktionsavdelningen i Fjällbacka

Vasco AB är ett familjeföretag som idag har 11 anställda. Vi är ett kemiskt-tekniskt företag som producerar t.ex. fordonsrengöringsmedel, rengöringsmedel för industriellt bruk och hemmet. Golvvårdsprodukter och olika hygienprodukter. Vi producerar även kemiska produkter som används inom patologin. Våra kunder finns främst i Sverige men även ute i Europa och i Syd Korea. Vårt dagliga arbete är att producera produkter för våra kunder och det är viktigt för oss att kunderna känner en trygghet med vårt samarbete. Det är även spännande att få utveckla nya produkter ihop med befintliga och nya kunder.

Vi söker dig som är ansvarsfull och drivande. Du gillar att arbeta självständigt men har även lätt för att arbeta i grupp och vill bidra till fortsatt gott samarbete. Du är flexibel och ser nyttan med ordning och reda. Du är positiv och ser möjligheter istället för problem. Ett stort plus är även intresse för kemi, tekniskt kunnande och viss data vana.

Dina arbetsuppgifter kommer att vara varierande och bestå bla av tillverkning av produkter, fylla och paketera produkter, truck-körning, vara med och planera dagen/veckan. Du skall vara självgående och kunna planera ditt arbete på ett bra sätt. Har du t.ex. inte ett truck-kort så erbjuder Vasco denna utbildning.

Hos oss på Vasco har du möjlighet att vara med att påverka ditt arbete och ta del i företagets arbete framåt. Som din chef uppskattar jag att du är kreativ och vill vara med i vårt arbete att bli ännu bättre. Alla anställda har en viktig roll hos oss på Vasco och alla har sina ansvarsområden men ibland får man göra en insats inom andra områden och ge varandra en hjälpande hand.

Om du känner igen dig som person, kanske inte på alla punkter men i det mesta, och tycker att detta låter intressant så ser jag framemot att få höra ifrån dig.

Maila personligt brev/ansökan till
lotta@vasco.se

Lotta Kristiansen

Nu finns vår produktkatalog på hemsidan

Nu kan du bläddra i hela produktkatalogen och se Vascos sortiment direkt här på hemsidan. Här är länken dit: Produktkatalog

Dags för VM i Makrillmete i Fjällbacka 28:e augusti

Vasco sponsrar eventet med vår effektiva Alcogel som desinficerar och återfuktar händerna både smidigt och behagligt.

Ny återförsäljare

Vasco har fått en ny återförsäljare, Falks Trädgårdsmiljö i Tanumshede. Hos dom hittar ni städprodukter, Vasco tvål  och Vasco Alco Gel.

Vasco ersätter oljepanna med luft-vattenvärmepumpar

Vi kommer under hösten 2021 installera två Mitsubishi-Electric CAHV luft-vattenvärmepumpar för 70-gradigt vatten som ersätter oljepannan hos oss på Vasco AB i Fjällbacka. Utbytet beräknas sänka CO2-utlsläppen med ca 64 ton/år och mer än halvera kostnaden.

Semesterstängt v. 28-31 2021

Sommaren 2021 håller vi Vasco-butiken semesterstängd under v. 28-31.
Våra Vasco produkter går att köpa hos olika butiker i vår kommun. Några butiker har flera Vasco produkter och vissa butiker har t.ex. endast Vasco Prewash Tixotrop avfettning eller Alco Gel.

Butiker att besöka:
Coop i Fjällbacka, Falks Trädgårdsmiljö AB Tanumshede, Sotenäs Trä – Woody Bygghandel i Tanumshede, Widengården Tanumshede, Happy Price i Tanumshede, Grebbestads Färg och Marin, Hamburgsunds Bilservice och Q-star i Tanumshede, Tommy Buane Skog & Jordbruksprodukter Bullaren, ICA Hedemyrs Tanumshede.

Vi önskar alla en riktigt fin sommar!

Ny återförsäljare – Buane Skog & Jordbruksprodukter

Nu går det att köpa Vascos produkter hos Buane Skog & Jordbruksprodukter i Bullaren!

Där går det att beställa från hela vårt sortiment, om det du söker inte finns hemma.

På deras Facebooksida kan du se aktuella kampanjer och produkter.

 

 

Ny återförsäljare – Widén Gården

Vi är så glada över att berätta att vi har nya återförsäljare, Paula och Paul på Widén Gården i Tanumshede. De kör även ut produkter till kunder i vårt närområde, t.ex Grebbestad och Strömstad. Håll utkik efter kampanjer på deras hemsida widengarden.se och Widén Gårdens Facebook-sida.

 

Vasco har semesterstängt
v.29-31

Vasco produkter finns att köpa i några butiker i kommunen. Några butiker har flera olika Vasco produkter andra butiker har en -två produkter.
Coop Fjällbacka, Hedemyrs ICA Tanumshede, Sotenäs Trä-Woody Bygghandel Tanumshede, Happy Price Tanumshede, Grebbestads Färg och Marin, ICA Skutan Hamburgsund, COOP Grebbestad. Hamburgsunds Bilservice och Qstar i Tanumshede.

Vi önskar er alla en fin sommar.